Te koop: Albertine Agneslaan 45 , VLAARDINGEN

In de geliefde wijk Holy-Zuid, dichtbij winkelcentrum De Loper, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en speeltuintjes, is deze 5-kamerhoekwoning gelegen. De woning beschikt over een voor- zij- en achtertuin en is gelegen op 198m2 EIGEN GROND. Intern is de woning gedateerd, maar heeft de tand des tijd goed doorstaan en is daarom een buitenkans om hier een prachtige woning naar eigen idee en smaak van te maken!

Separaat wordt er een garage aangeboden met een vraagprijs van € 29.500,= k.k.

Indeling
Ruime en netjes aangelegde voortuin. Entree woning. Gang voorzien van plavuizenvloer, trap naar verdieping en toilet. Gedeeltelijk betegeld toilet voorzien van handwasbakje. Traditionele doorzonwoonkamer (ca 6.70×3.55) voorzien van parketvloer, hardhouten kozijnen met dubbel glas en toegang tot de aangesloten keuken.

Keuken (ca 2.90×2.20) voorzien van eenvoudig hoekkeukenblok met koel-vriescombinatie, gaskookplaat, inbouwoven, dubbele spoelbak en toegangsdeur naar de achtertuin.

Prachtig aangelegde achtertuin op het zonnige zuidwesten met achterom (ca. 12.50×8.50) Achter in de tuin een ruime stenen berging (ca. 4.10×2.35) met elektra. Trap naar 1e verdieping. Overloop. Slaapkamer 1 aan de achterzijde (ca 3.90×2.95) voorzien van houten kozijnen met enkel glas en vaste kasten. Slaapkamer 2 aan de achterzijde (ca 2.90×2.25) voorzien van hardhouten kozijnen met enkel glas. Slaapkamer 3 aan de voorzijde (ca 3.55×2.75) voorzien van houten kozijnen met enkel glas en vaste wastafel.

Badkamer (ca 2.15×1.75) met douchecabine, wastafel, radiator, wandcloset en raampje met hardhouten kozijnen met enkel glas.

Trap naar de 2e verdieping. Ruime overloop met toegang tot een inpandige berging achter het schuine dakvlak. CV ruimte met dakraam. Ruime zolderkamer (ca. 3.95×3.55) met dakkapel aan de achterzijde. Dakkapel is voorzien van dubbel glas.

Bijzonderheden
woonoppervlakte ca. 101m2
de woning is gelegen op 198 m2 eigen grond;
alle vloeren zijn van beton
verwarming en warm water door middel van cv combiketel 2006
de woning moet intern worden gemoderniseerd
ouderdomsclausule wordt opgenomen in de NVM koopovereenkomst
oplevering kan snel
optioneel is er een garagebox aan te kopen voor € 29.500,= k.k.
voor de drainage in de wijk is een vereniging actief. De bijdrage hieraan is € 20,- per jaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.